A ScienNet® Törzsvásárlói és Termékpartneri Rendszerrel.

2009. január 22., csütörtök

Általában két út van

Töltsd tele nálunk a pénztárcádat a vásárlásaiddal!

Kedves látogató!

Általában két út van, amelyek közül választhatsz az életben: IGEN és NEM, vagy járható és járhatatlan!

Én most két JÁRHATÓ utat mutatok Neked!

Az első út az, amelyik Neked és mindenkinek szól, hiszen Törzsvásárlói Rendszerről van szó.

Mindenki vásárol egy csomó mindent az életben: élelmiszert, cipőt, ruhát, szekrénysor, és ágyat a lakásába, vagy háztartási gépeket, amelyek megkönnyítik az életét.

Vásárolunk még nagyobb dolgokat is, autót, házat, nyaralót, vagy nyaralást is akár. Bár mindenki rendszeresen tehetné! Te megteheted ezt rendszeresen, kedves olvasóm?

Mit tehetsz, mint Törzsvásárló?

Amit vásárolsz naponta, hetente, vagy havonta, ezt mind-mind a Termékpartnereknél teszed. Ne felejtsd el, itt nem kell semmi mást megvenned, semmilyen terméket, vagy szolgáltatást, mint amit eddig is vettél a boltban!

A Termékpartner a vásárlási kedvezményed elutalja a ScienNet felé, majd a könyvelés következik a kedvezményszámládra. (Természetesen a ScienNet levonja az 1%-ot magának és a 0,5%-okat az instruktoroknak, mint ajánlói visszatérítés. Ez Neked is jár, ha van Hozzád csatlakozó Törzsvásárlód!)

Picit részletezném Neked a különleges visszatérítést, amely egy zseniális újdonság:

Vásárolsz, mondjuk Nagykanizsán a Teleki Műszaki üzletben egy komplett házimozit karácsonyra, 160,000 Ft-ért. Itt 10% az árengedmény. (Nálunk sok kicsi sokra megy, csak a példa kedvéért vettem egy nagyobb vásárlást!)

Ez fog történni, miután kifizetted a vételárat:

1. Az üzlet vezetője a ScienNetnek elutalja az előre megállapodott kedvezmény összegét: 16,000 Ft-ot

2. A ScienNet azonnal visszautalja a vásárlási érték 1%-át a Te jutalékszámládra: 1,600 Ft-ot.

3. 0,5-0,5%-ot a Te ajánlóidnak, majd Neked is, a Hozzád csatlakozók után ez járni fog: 800-800 Ft

4. A ScienNet 1%-ot tart meg magának kezelési költségként: 1,600 Ft

5. A 7% a Te árengedmény számládra kerül: 11,600 Ft, amelyet bármikor megnézhet a saját web-irodájában. >>> a kedvezmény-számládon több mint 10,000 Ft van!

Miért jó ez?

Amikor a kedvezmény számlád egyenlege eléri a 10.000 Ft-ot, fogsz kapni a ScienNet-től egy úgynevezett JOG-ot. Ez a JOG, fel fog Téged jogosítani további pénzek és vásárlási utalvány megszerzésére. Az 1,600 Ft pedig rajta lesz a számládon, ehhez gyűjtögetsz majd tovább, a kisebb-nagyobb vásárlásokból és így további JOG-okat szerezhetsz.

Mi történik ez után?

Amikor megszerezted ezt a JOG-ot, a más Törzsvásárlók JOG-ai és még bónusz JOG-ok is egymáshoz kapcsolódnak alulra és felülre egy hatalmas mátrixban, szépen rendben és erősítik egymást.

Mi történik az „erősítés” közben?

Ha Te és az ismerőseid összegyűjtötök összesen 60 db JOG-ot, akkor a ScienNet-től az I. osztályban kapsz 39,600 Ft jutalékot. Ezt részletekben kapod, így: 4db JOG => 2.400 Ft, 8db JOG =>3,600 Ft, 16db JOG =>…stb. Plusz: amikor megvan a 60 darab JOG, kapsz egy 92,000 Ft értékű vásárlási utalványt! Ez így összesen 131,600 Ft!

JOG-ot nem csak vásárlással szerezhetsz, hanem vásárlási utalvány foglalózással is. Egy utalvány foglalója az I. osztályban 10.000 Ft, amelyet át kell utalnod a ScienNet bankszámlájára. Ha ezt megtetted, akkor a ScienNet jóváír egy JOG-ot a Számodra, amely után ugyanúgy lehetnek az ismerőseid JOG-ai és ugyanúgy megkapod utána a 131.600 Ft-ot.

Plusz, a befizetett összeget, azt bármikor kiegészítheted és levásárolhatod, így a 10.000 Ft-od sem veszik el.

Érdemes tehát akár több vásárlási utalványt foglalóznod, mert mindegyik után kapsz egy

JOG-ot és mindegyik JOG után, ha van 60db JOG, akkor megkapod a 131.600 Ft-ot.

Visszatérnék a vásárlásra: elköltöttél 160,000 Ft-ot, szereztél egy JOG-ot, ami összesen 131,600 Ft jutalékot és vásárlási utalványt hozott Neked.

Mennyibe került a házimozi? 160,000,-

Mennyi pénzed lett a vásárlásából? 1,600,- + 131,600,- azaz összesen: 133,200,-

Tehát mennyibe került a karácsonyi házimozi? 26,800 Ft-ba!

MEGÉRI?

Meg hát!

Eddig arról volt szó, hogy hogyan tudod a személyes költségeid lecsökkenteni, akár a tizedére. Minden bizonnyal Neked is lesz a jövőben, újabb és újabb költséged, amiket előre látsz és biztosan tudsz is. Hiszen a következő hónapban is meg kell vásárolni az élelmiszert. A következő héten is tankolni kell az autóba és a következő évben is lesz karácsony. Ha ezeket így előre tudod, akkor a ScienNet rendszer segítségével fel tudsz készülni ezekre a költségekre!

Magyarán előre meg tudod keresni azt a pénzt, amit ezekre a költségekre majd el fogsz költeni. A ScienNet rendszer segítségével képes leszel plusz bevételre szert tenni, a jelenlegi jövedelmed kiegészítve vagy a jelenlegi jövedelmed helyett!

A ScienNet zseniális és egyszerű ötletének köszönhetően nemcsak vásárolhatsz a termékpartnereknél, hanem a jövőben tervezett vásárlásaidat le is foglalózhatod.

A foglalózás azt jelenti, hogy a ScienNet rendszerben vásárlási utalványt foglalózhatunk. Ez pedig azt jelenti, hogy jelen esetben nem kell kifizetned a teljes vásárlási utalvány értékét, csak egy részét!

Ez ugyanúgy működik, minthogyha egy nagyobb összegű terméket szeretnél megvásárolni és jelen pillanatban nem áll a rendelkezésedre a teljes vételár. Azért, hogy a terméket biztosan a megvehetsd, foglalót szoktunk letenni rá. A foglaló egy része a teljes vételárnak.

Biztosan Te is voltál már olyan helyzetben, hogy nem tudtál olyan vásárlásokat eszközölni, amit igazán szerettél volna, mert nem volt meg rá a megfelelő anyagi fedezeted. Arra viszont volt lehetőséged, hogy a vásárlásodnak csak egy bizonyos részét, foglalóként helyezd el. Tehát vásárlási utalványt foglalózol a ScienNet rendszerben.

Kérem, hogy a pontos információk érdekében, nézd meg a

törzsvásárlói prezentációt,

amelyből minden részletet megtudhatsz és megérthetsz pénztárcád feltöltésének érdekében!

Szóval, mint látod, ezért érdemes a termékpartnereknél vásárolni, mint Törzsvásárló és a vásárlások árengedményéből jogokat szerezni. Illetve ezért érdemes előre vásárlási utalványokat foglalózni.

Nagyon fontos, hogy a ScienNet rendszere és a visszatérítési rendszer nem összekeverendő valamiféle illegális pilóta vagy piramis játékkal. A ScienNet kizárólag abból fizet pénzt a törzsvásárlóknak, amiket a termékpartnerek visszatérítésként a vásárlások után fizetnek, mint árengedményt a ScienNet-nek.

Vásárlási utalványfoglalózásra van lehetőség. Ez a foglaló bármikor kiegészíthető, illetve felhasználható vásárlásra a kiegészítést követően. Tehát ennek köszönhetően itt vannak termékek, vannak vásárlások, szolgáltatások, tehát pénz kizárólag ezekből a vásárlásokból, ezekből a szolgáltatások igénybevételéből kerül visszatérítésre a törzsvásárlóknak. Ezért legális a ScienNet rendszere, legálisan zseniális.

Ne feledd! Ezeket a szuper dolgokat, csak mint Törzsvásárló tudod igénybe venni!

sciennet_reg


Nincsenek megjegyzések: