A ScienNet® Törzsvásárlói és Termékpartneri Rendszerrel.

2009. január 24., szombat

A második út

Töltsd tele nálunk a pénztárcádat a vásárlásaiddal!

A második út ami csak azoknak az embereknek szól, akik szeretnének különleges jutalékot, elismerést, jutalom utat a világ különleges tájaira, gépkocsi-finanszírozást, irodatámogatást, és nyugdíjtámogatást, valamint még egy csomó juttatást!

A második út, amikor szólsz az ismerőseidnek, barátaidnak, családtagjaidnak, csatlakozzanak ők is és használják a mindennapi vásárlásaikhoz a kedvezményeket!

Miért szólnál?

Mert a Termékpartnerek (a honlapon könnyen megtalálod őket!) a ScienNet-tel kötött szerződés értelmében garantált árengedményeket biztosítanak az ott vásárló törzsvásárlóknak, az árengedményeket pedig a Sciennet visszaosztja, illetve jóváírja a Törzsvásárlók kedvezmény számláján!

Az árengedmények alapján még plusz jutalékot, foglaló jogot, vásárlási utalványt és még egyéb lehetőségeket is kapsz a rendszertől. (ezekről később írok Neked!)

A 0,5 % ránézésre nem nagy összeg, mások vásárlásai után, de:

Érdemes-e tovább ajánlani a ScienNet rendszert az ismeretségi körben?

Feltételezem, hogy van 100 ismerősöd, (nézz bele a mobil telefonodba!) aki előbb-utóbb az ajánlásodra ScienNet törzsvásárlóvá válik. Hiszen mindenki vásárol egy életen keresztül. Ők lesznek a Te közvetlen törzsvásárlóid és feltételezzük, hogy havonta innentől kezdve termékpartnereknél költenek el 25.000 Ft-ot a család vásárlásaira. Ez összességében 2,5 millió Ft költséget jelent. (igen alacsony havi költségekkel számoltam, ez ennél sokkal több szokott lenni egy családnak!)

Az első szinten a 2,5 millió Ft vásárlásnak a 0,5 %-t megkapod jutalékként, havi 12.500 Ft-ot.

Feltételezzük azt, hogy a 100 ismerősöd tovább ajánlja a ScienNet rendszert 10 embernek. 100*10 embernek a költése összességében havi szinten 25 millió Ft-ot jelent.

A második szinten a közvetett törzsvásárlók költésének a 0,5 %-t szintén megkapod ajánlói visszatérítésként. Ez már 125.500 Ft-ot jelent havonta.

És ha odafigyelsz arra, hogy minden hónapban legalább egy törzsvásárlót ajánlj, aki tovább ajánlja a ScienNet rendszerét 30 napon belül, akkor jogosult vagy a következő, 3. szinten lévő ajánlói visszatérítésre is:

A 3. szinten lévő törzsvásárlók száma természetesen jóval nagyobb, mint az első, második szinten lévő törzsvásárlók száma. Így már a 250 millió Ft után jár a 0,5 %! Ez bizony havonta 1,250,000 millió Ft.

Mindez csak azért, mert szóltál néhány embernek, hogy olcsóbban lehet vásárolni Magyarországon… Ugye Te is fel hívod az ismerőseid figyelmét az akciókra? Most sem kell mást tenned, hiszen itt folyamatos „akciók” vannak!

Mutatok Neked egy „növekedési lehetőséget”, egy konkrét példát:

1.Nap: 1 fő saját regisztráció

2.Nap: 4 fő regisztrál a családodban

3.Nap: 1 fő ismerősöd regisztrál Hozzád

4.Nap: az ismerősödhöz 4 fő regisztrál az ő családjából

Majd ez így folytatódik: Te minden nap egy főt regisztrálsz, akihez az ő családjából csatlakozik 4 családtag. Nehogy azt gondold, hogy ez lehetetlen! Hiszen egy ingyenes rendszerről van szó!

Tehát a 4. nap: 10 fő a csoportod létszáma!

Az 5. nap: 11 fő, és ez így folytatódik:

1+5+6+10+11+14+15+19+20+24+25+….. fő

Csak a munkanapokon az 1 hónap alatt: 545 fő Törzsvásárló, akik Hozzád tartoznak!

Számoljunk tovább:

Csak a munkanapokon 2 hónap alatt: 2184 fő Hozzád tartozó Törzsvásárló!

Regisztrálj és vásárolj garantált kedvezménnyel egy életen keresztül!

 Regisztrálok


Nincsenek megjegyzések: