A ScienNet® Törzsvásárlói és Termékpartneri Rendszerrel.

2009. január 20., kedd

Mi is a ScienNet?


A legegyszerűbben azt tudom írni, hogy egy szuper hálózatépítő rendszer.
A ScienNet® egy alapjaiban új, de mégis dinamikusan és rohamosan terjedő és bővülő ScienNet - Nemzetközi Törzsvásárló Közösség - Rendszer© -t hozott létre. Több évtizedet átölelő gazdasági, kereskedelmi, pénzügyi és humán tapasztalatokon alapuló zseniális ötlet megvalósításán dolgozik fáradhatatlanul, mely forradalmasítja a kereskedők, szolgáltatók versenyhelyzetét és ugyanakkor a vásárlók, ügyfelek életét könnyebbé és gazdagabbá teszi. A zseniális ScienNet-Rendszer©-nek köszönhetően minden várakozást felülmúlóan emelkedik a Törzsvásárlók és a Termékpartnerek száma. Elégedett partnereink méltán büszkék, hogy a ScienNet® -tel szerződéses kapcsolatba kerültek és örömmel, széleskörűen terjesztik a ScienNet-Rendszer©-t. A ScienNet® az elmúlt időszakban a technikai és üzleti fejlődés terén is egyedülálló eredményeket ért el az elektronikus munkáltatói utalványok (hideg-, melegétel utalványok,stb.) Európában elsőként történő bevezetésével.
Ne habozzon, jelentkezzen azonnal Törzsvásárlóként, hiszen minél előbb regisztráljuk a ScienNet-Rendszer© -ben, annál nagyobb és gyorsabb anyagi előnyökhöz jut.



Nem veszíthet, hiszen minden teljesen ingyenes, csak gazdagodhat.

Nézze és hallgassa meg a ScienNet cég- és Rendszer prezentációját, melyből az összes törzsvásárlói előnyét megismerheti!


Klikk a képre

Nézze és hallgassa meg a ScienNet termékpartneri cég- és Rendszer prezentációját, melyből az összes termékpartneri előnyét megismerheti!


Klikk a képre

REG


Nincsenek megjegyzések: