A ScienNet® Törzsvásárlói és Termékpartneri Rendszerrel.

2009. január 17., szombat

Mivel is foglalkozik ez az oldal?

Ez a blog a távmunkával foglalkozik.
Azon belül a ScienNettel.

Szerintem nagyon jó, hogy van a ScienNet. Olcsóbban tudunk vásárolni, még az akciós árból is kapunk kedvezményt.
A csatlakozás pofon egyszerű, és abszolút nincs semmi kötelező. Tehát akkor vásárolsz, amikor csak akarsz, és amikor van rá pénzed és azt, amire szükséged van. De itt jön a ScienNet közbe. Ha nincs meg a pénzed teljesen, akkor lefoglalózhatsz nagyobb bevásárlásokat, vagy termékeket, pl. műszaki cikkeket, amire szükséged van. Tehát fel tudsz készülni előre látható vásárlásokra. Szóval: a vásárlási utalvány foglalózásért kapsz egy JOG-ot . Mire ez –úgy mondjuk- kifut, az értéke már 131 600 Ft. lesz. Ebből további vásárlási utalványokat foglalózhatsz, és el is költheted szükséges dolgokra. Ha foglalózol a jutalékodból, mondjuk 2x10 000-ért vásárlási utalványt, megint kapsz 2 JOG-ot, ha akarod.

Mitől fut ki? Te továbbajánlod a Sciennet Rendszert és a Hozzád csatlakozók is fognak vásárolni kedvezményesen, majd ők is fognak vásárlási utalványt foglalózni és kapnak JOG-okat. Ezek a JOG-ok a Te JOG-odat fogják erősíteni. Amikor Te és a barátaid összegyűjtöttetek 60 darab JOG-ot, a Sciennettől megkapod ezt a 131. 600 Ft-ot. Nézd meg a részleteket itt!

Így kilehet számolni, hogy szép lassan meg fogsz gazdagodni a vásárlásaidból. Én ezt a rendszert csak dicsérni tudom. Nincsen benne semmi átverés. Rendesen fizetnek.
Talán nem véletlen, hogy 2,5 év alatt több mint 160 000 tagja van Magyarországon, és egyre több lesz.

Az első példára visszatérve tehát. befizettél 10 000 Ft-ot. Kifutott a JOG-od lett 131 600 Ft-od. Persze érdemes a termékpartnereknél elkölteni, mert akkor ebből az összegből újra jóváírásod lesz a kedvezményszámládon…

Neked van ennél jobb vásárlási ötleted, mert nekem jelenleg nincs.

Nincsenek megjegyzések: