A ScienNet® Törzsvásárlói és Termékpartneri Rendszerrel.

2009. február 3., kedd

Töltsd tele nálunk a pénztárcádat!

Továbbra is a költségmentes, ingyenes lehetőségről szeretnélek tájékoztatni, amely elvezet Téged sok problémáid a megoldásához.

Nincs szükség plusz költségekre ahhoz, hogy a mindennapi vásárlásaiddal engedményekhez juthass, vagy jövedelemhez, amely fedezi az egyes vásárlásaid, az ezzel járó költségeket és plusz bevételt is eredményeznek.

A vásárlói közösség, melyet előző köszöntő levelemben említettem Neked, napjainkban már több mint 100.000 tagból áll, és több mint 8 000 különböző élelmiszerüzletben, áruházláncban, szolgáltatóknál vásárolhatnak kedvezményesen, jelentős összegeket megspórolva vásárlásaikon.

Különleges szolgáltatások, különleges Termékpartnerektől:

az élelmiszervásárlás, mobilszolgáltatás, internet-szolgáltatás, vagy akár utazásai területén, akik Rád is várnak, garantált kedvezményekkel.

Tehát, olyan ingyenes, de kiváló lehetőséget szeretnék a figyelmedbe ajánlani, amivel csak jól járhatsz!

Jövedelmekre is szert tehetsz: könnyű dolgod lesz, hiszen mindenki vásárol egy életen keresztül!

Naponta veszünk: tejet-kenyeret, papírárut, húst, zöldséget, gyümölcsöt, vagy akár állateledelt! Fodrászhoz, kozmetikushoz járunk, internetezünk, telefonálunk, fűtünk, és évente a rendszerünkben nyaralást is megengedhetjük magunknak egy különleges jövedelem segítségével.

Tudom, hogy sokan szkeptikusak az eddig megismert hálózati rendszerek megszokott kötöttségei matt, ezért ebben a vásárlói „üzletben” is keresik a hibát.

Mivel itt nincsenek kötelező elvárások, sem vásárlások, ezért ezt már mindenki nehezen hiszi el, hiszen minden rendszerben található valamilyen elvárás. Mi ezektől mentesülünk!

Bárki teljesen ingyenesen lehet törzsvásárló. Cég is és magánember is. Ez azt jelenti, hogy tagságod:

  • Belépési díjmentes,
  • Havi díjat sem kell fizetni,
  • Tagsági díjjal sem terhelnek Téged.
  • Vásárlási kötelezettség sincsen, hiszen szükségtelen, felesleges dolgokat senki nem akar megvenni. Egyenes következmény: nem kell a barátaidra rátukmálni semmit!
  • Éves kártyaköltségektől is mentesülsz,
  • És nincsenek kötelező rendezvények sem.

Tehát nem egy olyan céghez csatlakozol, ahol kötelező elfoglaltságaid lesznek. Sőt nincsenek főnökeink és nincsen vállalkozási rizikó sem.

Ebben a vásárlói rendszerben egyedül álló motiváló rendszer működik, amely mindenkit kizárólag csak ösztönöz, de senkitől nem vár el semmit, és mindenki megtalálhatja magának azokat a lehetőségeket, és jövedelmeket, amelyekre képes, és amelyeket szeretne elérni!

Vásárolj garantált kedvezménnyel egy életen keresztül!

 Regisztrálok


Nincsenek megjegyzések: